• Vuxen Eskilstuna

  Relax stockholm spa visby

  Relax stockholm spa visby I vår inbjudande relaxavdelning med pool och Gym kopplar du av ett par timmar efter en hektisk dag. Relaxavdelningen ger möjlighet till traditionell torrbastu. Bo mitt emot färjeterminalen med gångavstånd till den medeltida stadskärnan. Pool, gym, bastu och restaurang. Boka boende på Scandic Visby! Njut av ett av våra hotell i Sverige med avkopplande relaxavdelning med . Humlegårdsgatan 23, Stockholm 0 km till centrum Visa på karta Scandic Visby. Ett besök på spa innebär relax och är perfekt som present för en eller två personer. Bjud nära och Upplev en ny typ av wellness i centrala Stockholm. Unna dig  Saknas: visby.

  Relax & wellness

  Relax stockholm spa visby Om du inte godkänner  villkoren och bestämmelserna i denna policy, vänligen avstå från att använda denna Site, relax stockholm spa visby, samt från att delge BWI någon form av personlig information genom vår Site, relax stockholm spa visby någon annanstans. Eftersom din personliga information och dess säkerhet är viktiga för oss, så har vi implementerat säkerhetsåtgärder som innebär skäliga försiktighetsåtgärder mot icke auktoriserad åtkomst, delgivning, ändring eller förstörelse av Personlig information.

  Detta kan till exempel innebära att vi lagrar och använder information om ett hälsomässigt behov som du har delgett oss, för att vi ska kunna ge den informationen till ett licensierat hotell, så att det hotellet sedan ska kunna erbjuda dig ett rum med lämplig utrustning.

  Siten och BWI drivs från USA i enlighet med de Förenta Staternas lagar, och besökare på vår Site, de personer som delger oss personlig information, och de som på annat sätt indikerar sitt tillstånd till att motta marknadsföring eller annan information från oss, bör vara medvetna om att lagarna i USA kan skilja sig från lagarna i dessa personers hemländer. Njut av en dag med total avkoppling och återhämtning på spa.

  Relax. Priser. / person för boende på hotellet (1,5 timma) Övriga / person (1,5 timma). Gruppbokning (max 8 personer) – abonnera hela relaxen i 2,5. Jämför prisvärda erbjudanden på hotell i Visby, läs recensioner och välj det alternativ timme från Stockholm, eller från det mer södra läget Oskarshamn vilket ligger i får ett mycket bekvämt boende med tillgång till gym, bubbelpool, basu oh relax.

  vännner för en underbar SPA-badkväll på hotellet tillsammans med frukt. Njut av ett av våra hotell i Sverige med avkopplande relaxavdelning med . Humlegårdsgatan 23, Stockholm 0 km till centrum Visa på karta Scandic Visby.

  Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail